Zonwering

Zonwering op maat

Bij RD America bieden we een uitgebreid assortiment zonweringen die uw buitenruimte beschermen en verfraaien. Ontdek onze diverse oplossingen:

  • Knikarmschermen: Ideaal voor terrassen en tuinen, bieden knikarmschermen flexibele schaduwoplossingen met behoud van een open ruimtegevoel.
  • Screens: Houd uw buitenruimte comfortabel met onze screens, die bescherming bieden tegen zon en wind zonder het uitzicht te belemmeren.
  • Rolluiken: Verhoog de veiligheid en privacy van uw woning met onze stevige rolluiken, verkrijgbaar in diverse stijlen en materialen.

Naast zonweringen biedt RD America ook:

  • Terrasoverkappingen: Creëer een beschutte en gezellige buitenruimte met onze vaste terrasoverkappingen.
  • Pergola’s: Voeg stijl toe aan uw tuin met onze elegante pergola’s, die bescherming bieden tegen zon en regen.
  • Garagepoorten: Kies uit een assortiment garagepoorten die veiligheid en stijl combineren voor uw woning.

Voor meer informatie over ons volledige assortiment, inclusief details over onze terrasoverkappingen, pergola’s, garagepoorten en andere outdoor producten, nodigen we u uit om onze outdoor living pagina te bezoeken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of om onze showroom te bezoeken en onze producten zelf te ervaren.

Voor meer informatie over onze zonweringen en screens, nodigen wij u uit om onze showroom te bezoeken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Onze keuze voor partners in zonwering is zorgvuldig en selectief. Door te kiezen voor duurzame samenwerkingen met uitsluitend Belgische bedrijven, verzekeren we onze klanten van langdurig genot van hun installatie.

Knikarmschermen bieden flexibele schaduwoplossingen zonder permanent ruimtegebruik op uw terras of tuin. Ze zijn ideaal voor het creëren van een open en luchtige buitenomgeving, terwijl ze bescherming bieden tegen de zon.

Ja, wij bieden professionele installatiediensten aan voor al onze zonweringen. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie, waarbij wordt voldaan aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe zonwering.

Onze zonweringen kunnen worden bediend met verschillende opties, waaronder handmatige bediening met een draaistang, elektrische bediening met een schakelaar of afstandsbediening, en geautomatiseerde systemen die kunnen worden ingesteld op timers of via smartphone apps.

Onze zonweringen zijn ontworpen en vervaardigd om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, zoals zonlicht, regen, wind en zelfs sneeuw in sommige gevallen. We bieden ook opties aan met speciale coatings die extra bescherming bieden tegen UV-straling en verkleuring.

Ja, al onze zonweringen worden aangepast aan uw specifieke afmetingen en designvoorkeuren. Neem contact met ons op voor meer informatie over maatwerkopties en hoe we u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw buitenruimte.