Ramen en deuren

Ramen

Deuren

pr1

Innovatie speelt voor ons een belangrijke rol. We blijven steeds op de hoogte van de laatste nieuwe modellen en technieken.

Het assortiment wordt regelmatig aangepast waardoor we beter op uw behoefte kunnen inspelen. Bij ons vindt iedereen wel iets naar zijn smaak!

Heb je zin om je nieuwe woning aan te kleden, of zijn je oude ramen, deuren aan vernieuwing toe, aarzel dan zeker niet om eens bij ons binnen te springen.

PVC ramen en deuren zijn duurzaam, onderhoudsarm, isoleren goed tegen geluid en warmte, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, en zijn kosteneffectief.

We bieden verschillende soorten beglazing aan, zoals dubbele beglazing (standaard en HR++), triple beglazing voor nog betere isolatie, veiligheidsglas, geluidswerend glas en zelfreinigend glas.

Aluminium ramen hebben uitstekende thermische eigenschappen en kunnen worden voorzien van thermische onderbrekingen voor nog betere isolatie, waardoor ze energie-efficiënt zijn en kunnen helpen bij het verlagen van de energiekosten.

We gebruiken hoogwaardige materialen zoals PVC, aluminium en hout, afhankelijk van de specifieke vereisten en voorkeuren van onze klanten.

De installatietijd varieert afhankelijk van het aantal ramen en deuren en de complexiteit van de installatie. Over het algemeen kan een standaardinstallatie binnen enkele dagen worden voltooid.

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het offerteformulier op onze website in te vullen. We helpen u graag verder met een gedetailleerde prijsopgave op maat.